ZŠ a MŠ Malý Újezd


Za několik dní nás čeká krásná akce, kterou pro Vás s láskou připravujeme.

Letošní lampionový průvod si společně užijeme s bohatým programem. Nejprve Vás žáci z MŠ potěší líbivým vystoupením. Poté žáci ZŠ doplní tuto akci o kulturní  zážitek v podobě představení, které přiblíží chrabrost a nezapomenutelné skutky svatého Martina. Toto představení bude doprovázeno velkoformátovými kresbami, na kterých někteří žáci trpělivě a se zápalem pracují v hodinách výtvarné výchovy.






Dále se společně vypravíme na průvod při zpěvu písně o svatém Martinovi. Tuto píseň se žáky společně již umíme a proto ji pro Vás přikládáme i sem, abyste také měli možnost, stát se zvukovým doprovodem lampionového průvodu v maskách.





Vyhlašujeme také soutěž o nejlepší svatomartinské rohlíčky s náplní dle Vaší kreativity. Rohlíčky pečte se svými dětmi. Účast v soutěži je dobrovolná. 

Pravidla soutěže: 

Přineste krabičku rohlíčků 10. 11. 2022 před novou budovu ZŠ. Ve chvíli, kdy vystavíme vaše rohlíčky na tác, bude k nim přiřazeno soutěžní číslo. Za každým vystaveným tácem bude kovový tubus do kterého budou hodnotící vhazovat kolečka (hlasy). 
Hlas je možné dát rohlíčkům, které budou lahodit nejen chuti, ale i oku, jelikož jejich kapacita bude samozřejmě omezena. Prosíme o zachování fair play a pozitivního přístupu k soutěži. Každý z hodnotících má pouze tři hlasy!!!

Pro první tři místa je připraven diplom za NEJÚŽASNĚJŠÍ ROHLÍČKY při měsíčku a malý dárek pro lepší den. Vyhlášení soutěže proběhne v průběhu opékání buřtíků.





S sebou si dále vezměte buřtíky, chléb, či cokoli dle chuti k opékání, vlastní nádobí, či papírové tácky a lampion na průvod. V neposlední řadě samozřejmě také dobrou náladu. Vše ostatní bude připraveno.

Velmi se na Vás těšíme.

ZŠ a MŠ Malý Újezd.

 

Prohlášení o přístupnosti
Úvod
Základní škola
Mateřská škola
Školní jídelna
Dokumenty
Kontakty